Joulun näyteikkunakilpailun säännöt 2018

Järjestäjä

Kilpailun järjestää Porvoon Elävä Keskusta ry

Liikkeiden osallistuminen

Kilpailu on avoin kaikille porvoolaisille yrityksille ja liikkeille. Ki­saan voi osal­lis­tua lii­ke tai myy­mä­lä, jol­la on mah­dol­li­suus ko­ris­tel­la jou­lui­nen näy­teik­ku­na si­ten, et­tä se on ylei­sön nähtävillä myös liik­keen au­ki­o­lo­ai­ko­jen ul­ko­puo­lel­la.

Kisaa tulee ilmoittautua 15.11.2018 mennessä sähköpostilla info@porvoonelavakeskusta.fi

Porvoon Elävä Keskusta ry:n jäsenille kilpailu on ilmainen. Muilta veloitetaan markkinointi- ja materiaalikuluija 50 € + alv.

Ikkunakilpailun materiaali jaetaan maanantaina 19.11.

Kilpailuun osallistuvat ikkunat tulee olla valmiina 21.11. klo 14.00, jonka jälkeen ikkunat kuvataan järjestäjän toimesta. Kilpailuun osallistuvaa kuvaa ei erikseen hyväksytetä, vaan sen hyväksyy kilpailun järjestäjä. Kilpailukuvien tekijänoikeus on Itäväylä Viestintä Oy:llä.

Ikkunan somistuksen voi vaihtaa kilpailun aikana, mutta uudelleen somistettuja ikkunoita ei kuvata.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 24.11.-16.12.2018. Kilpailukuvat julkaistaan jouluikkuna.itavayla.fi -verkkosivuilla 24.11.2018 sekä Itäväylä-lehdessä 28.11.2018.

Äänestys

Yleisö saa äänestää kilpailuaikana mukana olevissa liikkeissä tai verkossa jouluikkuna.itavayla.fi -verkkosivulla.

Raati

Kilpailuraatiin kuuluvat Itäväylä Viestinnän toimitusjohtaja-päätoimittaja Mika Laine Uusimaa-lehden päätoimittaja Anne Lahnajärvi, Iskelmä Porvoon päätoimittaja–toimitusjohtaja Eija Kölhi, kaupungin matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen, Taidetehtaan toimitusjohtaja Susanne Dahlqvist, Haaga-Helian Myynnin ja visuaalisen markkinoinnin opiskelijat Helena Välimäki, Sabina Söderlund sekä Susanna Horn.

Voittajat

Kilpailussa palkitaan kaksi ikkunaa. Eniten yleisöääniä saanut sekä raadin valitsema voittaja. Voittajat julkistetaan 18.12.2018.

Palkinnot

Yleisön ja raadin valitsemat voittajat palkitaan Itäväylä Viestintä Oy:n 500 € arvoislla markkinointipaketilla.

Äänestäjien kesken arvotaan Joulukori Kauppakeskus Lundista, jouluinen kukkaistutus Porvoon Kukkatalosta sekä kultaiset korvakorut Kello- ja koruliike Olle Anderssonilta.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa kolmannen osapuolen myöntämistä palkinnoista.

Joulun näyteikkunakilpailua ovat tukemassa – Julens skyltfönstertävling sponsoreras av