Joulun näyteikkunakilpailun säännöt 2023

Järjestäjä

Kilpailun järjestää Porvoon Elävä Keskusta ry

Ilmoittautuminen

Kisaan tulee ilmoittautua 8.11.2023 mennessä sähköpostilla info@porvoonelavakeskusta.fi

Liikkeiden osallistuminen

Kilpailu on avoin kaikille porvoolaisille yrityksille ja liikkeille. Ki­saan voi osal­lis­tua lii­ke tai myy­mä­lä, jol­la on mah­dol­li­suus ko­ris­tel­la jou­lui­nen näy­teik­ku­na si­ten, et­tä se on ylei­sön nähtävillä myös liik­keen au­ki­o­lo­ai­ko­jen ul­ko­puo­lel­la.

Porvoon Elävä Keskusta ry:n jäsenille kilpailu on ilmainen. Muilta veloitetaan markkinointi- ja materiaalikuluja 50 € + alv.

Osallistuville liikkeille jaetaan tarkemmat ohjeet, numerolappu, äänestyskupongit ja osallistujien lista 13.-15.11. välisenä aikana. Numerolappu on kiinnitettävä näyteikkunaan kuvausta ja äänestystä varten. Äänestyskupongit ja osallistujien lista laitetaan näkyvälle paikalle liikkeeseen. Jos äänestyskupongit loppuvat kesken niitä voi itse kopioida itse lisää.

Äänestyslipukkeet kerätään viimeistään 12.12.2021 klo 14 mennessä.

Ikkunoiden kuvaaminen

Kilpailuun osallistuvat ikkunat tulee olla valmiina somistettuina torstaina 16.11.2023 klo 17.00, jonka jälkeen ikkunat kuvataan järjestäjän toimesta 16.11. ja 17.11. Kilpailuun osallistuvaa kuvaa ei erikseen hyväksytetä, vaan sen hyväksyy kilpailun järjestäjä. Kilpailukuvien tekijänoikeus on Itäväylä Viestintä Oy:llä.

Kaikki kuvaukseen liittyvät tiedustelut Mika Laine, 0400 494 234 tai mika.laine@itavayla.fi

Kuvat ovat kisaan osallistuneiden liikkeiden käytettävissä omassa markkinoinnissa ND / NoDerivatives Creative Commons -lisensseillä eli kuvaa saa levittää mutta ei muokata. Kuvat toimitetaan liikkeille sähköpostilla.

Ikkunan somistuksen voi vaihtaa kilpailun aikana, mutta uudelleen somistettuja ikkunoita ei kuvata.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 18.11.-10.12.2023. Kilpailukuvat julkaistaan jouluikkuna.itavayla.fi -verkkosivuilla 18.11.2023 sekä Itäväylä-lehdessä 22.11.2023.

Voittajat

Kilpailussa palkitaan kaksi ikkunaa. Eniten yleisöääniä saanut sekä raadin valitsema voittaja. Voittajat julkistetaan viikon sisällä kilpailun päättymisestä.

Yleisöäänestys

Yleisö saa äänestää kilpailuaikana mukana olevissa liikkeissä, Sokoksen tavaratalossa tai verkossa jouluikkuna.itavayla.fi -verkkosivulla.

Palkinnot

Yleisön ja raadin valitsemat voittajat palkitaan Itäväylä Viestintä Oy:n 200 € arvoisella markkinointipaketilla.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan joulukori Sokoksesta, jouluinen kukkaistutus Porvoon Kukkatalosta sekä kultaiset korvakorut Kello- ja koruliike Olle Anderssonilta sekä Itäväylän lahjoittamana 4 kpl Bio Rexin lippuja. Myös liikkeet voivat järjestää oman kilpailun kävijöiden kesken.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa kolmannen osapuolen myöntämistä palkinnoista.

Liikkeiden oma arvonta

Jokaisella kilpailussa mukana olevalla liikkeellä on mahdollisuus järjestää arvonta omassa liikkeessä arvontalipukkeen täyttäneiden kesken.

  • Palkinnosta ja sen kustannuksista jokainen mukana oleva liike vastaa itse.
  • Jokainen liike suorittaa arvonnan kisan jälkeen,  ennen kuin äänestyskupongit kerätään
  • Liikekohtaisen kilpailun voittajan nimi tulee ilmoittaa samalla kun arvontalipukkeet kerätään pois, mutta liike vastaa itse voittajan kontaktoinnista ja palkinnon luovuttamisesta/toimittamisesta.
  • Oma arvonta on täysin vapaaehtoinen mutta kannustamme järjestämään.
  • Ilmoitathan samalla kun ilmoitat liikkeesi kisaan, järjestääkö liikkeesi oman arvonnan.

Huomioittehan, että liikekohtaista arvontaa varten äänestyskupongit ovat mukana koko kisan arvonnassa ja yleisön suosikin valinnassa.

Tiedustelut: Porvoon elävä keskusta ry, Eija Kölhi,  040 737 7750 tai info@porvoonelavakeskusta.fi                         

Joulun näyteikkunakilpailua ovat tukemassa – Julens skyltfönstertävling sponsoreras av