Loviisan Wanhat Talot 2018 tapahtumajulkaisu

Mainospaikat suositusta Loviisan Wanhat Talot -tapahtumalehdestä varattavissa nyt!

Loviisan Wanhat Talot -tapahtuma on kehittynyt Loviisan kaupungin ja koko itäisen Uudenmaan ehdottomasti suosituimmaksi matkailutapahtumaksi. Vuonna 2017 tapahtumassa vieraili arviolta noin 15 000 ihmistä.

LWT-tapahtuma antaa suurelle yleisölle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua yli satavuotiaiden loviisalaistalojen hurmaaviin yksityiskoteihin ja tilaisuuden seurata eri rakennusten kunnostusprosesseja. Tänä vuonna historiallisiin taloihin pääsee tutustumaan 25.-26.8.

Koko tapahtuman kokoava Loviisan Wanhat Talot -tapahtumajulkaisu ilmestyy 15.8.2018

Julkaisu esittelee talot, kodit ja puutarhat, joihin yleisöllä on mahdollisuus tutustua. Julkaisu sisältää tapahtuman ohjelman. Julkaisusta lukija saa myös vinkkejä ja ideoita omaan kotiin ja puutarhaan. Useampana vuotena tehty tapahtumajulkaisu on ollut tutkimusten mukaan tapahtumassa kävijöiden tärkein tiedonlähde.

Mainostajalle tapahtumajulkaisu on tehokas tapa tavoittaa sisustamisesta, remontoimisesta, rakentamisesta ja vanhan entisöimisestä kiinnostuneet ihmiset.

Loviisan Wanhat Talot -tapahtumajulkaisun mainoshinnat

Kysy mainostarjousta Itäväylän myyntipalvelusta »

Lataa mediakortti »

LWT-julkaisu ilmestyy leikatussa tabloid -koossa  ilmaisjakeluna Itäväylän liitteenä elokuussa. Julkaisun uusi koko on suunniteltu myös tapahtumakävijöitä silmälläpitäen, sillä pienempikokoista julkaisua on kätevämpi kantaa tapahtumassa mukana. Julkaisu on myös kaikkien saatavilla digilehtenä

Julkaisua jaetaan itäisellä Uudellamaalla yli 50 000 kappaletta koteihin ja yrityksiin sekä itse tapahtumassa messuvieraille. Julkaisun toteuttaa yhteistyössä Loviisan Wanhat Talot ry ja Itäväylä Viestintä Oy.

Tee mainosvarauksesi 1.8.2018 mennessä.