Koronaviruksesta huolimatta painettu Itäväylä ilmestyy normaalisti keskiviikkoisin. Myös Itäväylän verkkosivuja päivitetään jatkuvasti.

– Pyrimme edelleen uutisoimaan lukijoillemme paikalliset uutiset ajantasaisesti ja luotettavasti, myös koronavirukseen liittyvät. Nopeimman tiedon tarjoamme verkkosivuillamme, Itäväylän päätoimittaja Mika Laine sanoo.

Paperinen lehti ilmestyy normaalisti keskiviikkoisin.

“Liikumme vähemmän – juttuvinkit tervetulleita”

– Koemme, että meillä on tällä hetkellä mediana tärkeä rooli uutisoida vastuullisesti ja luotettavasti riittävällä nopeudella sekä laajuudella. Voidaksemme palvelella lukijoitamme mahdollisimman hyvin myös jatkossa, pyrimme suojaamaan työntekijämme, asiakkaamme ja lukijamme tartunnoilta sekä omalta osaltamme estämään ja hidastamaan viruksen leviämistä, Laine toteaa.

Itäväylän henkilökuntaa on ohjeistettu välttämään vierailua tilaisuuksissa ja haastattelut pyritään tekemään pääasiassa puhelimitse tai sähköpostilla.

– Nyt, kun liikumme vähemmän emmekä tapaa ihmisiä paljon kasvotusten, toivomme lukijoiltamme edelleen juttuvinkkejä ja -ideoita sähköpostiin tai vaikkapa soittamalla. Pyrimme ikävien koronauutisten vastapainoksi lisäämään entisestään positiivisia paikallisuutisia, myös yritysmaailmasta.

Laine korostaa Itäväylän myös olevan tilanteesta huolimatta tehokas markkinointiväline niin printissä kuin verkossa.

– Nyt ihmisillä on enemmän aikaa lukea. Mainosasioissa kannattaa olla yhteydessä myyntipalveluumme.

Palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla

Niin lukijoiden, asiakkaiden kuin työntekijöiden terveys on tärkeää Itäväylälle. Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä luonnollisesti jo työmme puolesta. Toimimme viranomaisten suositusten mukaan.

Itäväylän myynti- ja asiakaspalvelu sekä toimitus palvelee koronavirusepidemian takia toistaiseksi vain puhelimitse ja sähköpostitse. Toimituksemme ovet Rihkamatorilla pidetään suljettuina. Tapaamiset tulee sopia etukäteen.

– Vahva suositus asiakkaillemme ja lukijoillemme on olla meihin ensisijaisesti yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla, päätoimittaja Mika Laine sanoo.

Yhteystietomme löydät täältä »»